logo
22. november 2019

Klatremus trakk stappfullt hus – og det gjør de flere ganger

Av Tom B. Hansen

Amatørteateret Fantasia trakk dørgende fullt hus til premieren på Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen fredag. De to forestillingene lørdag er også dørgende fulle.

- Det er akkurat dette vi ønsker oss. Et dynamisk kulturhus som syder av liv. Det er fantastisk at amatørteatrene våre trekker så mye folk. Nå er det Fantasia, og om kort tid er det Porsgrunn amatørteater sin tur. I tillegg skjer det ting i den andre salen i kveld også. Det er virkelig slik vi ønsker å ha det, smilte kulturhussjef Erik Friesl.

Han sto selv for vakthold og publikumskontakten da små og store strømmet til storsalen i Ælvespeilet. Og publikum fikk virkelig valuta for pengene. Fantasia leverte en veldig flott forestilling, og Thorbjørn Egner hadde garantert satt stor pris på hvor tro denne versjonen er mot fortellingen vi har lest og sett siden den kom ut i 1953.

Flotte aktører

Det er 23 unge skuespiller i aksjon under forestillingene. Samtlige leverer sprudlende spill og de bobler formelig over av spilleglede. Det er sang, dans og spill av topp klasse, og med Ælvespeilets teknikk og fasiliteter framstår det hele profesjonelt og flott. Musikerne leverer og sangerne i ensemblet leverer med den største selvfølgelighet.

Som nevnt er det kun veldig få billetter igjen til lørdagens to forestillinger. Kulturhuset selv sier det er smekkfullt, men dersom det er mulig å få en plass, så anbefales det på det sterkeste å ta turen.

Fantasia

Live S. Kristoffersen gjør en fantastisk jobb som Klatremus i Klatremus og de andre vennene i Hakkebakkeskogen. Foto: Tom B. Hansen

Fantasia

Ida K. Myklestul som bakergutten og Svein Gustav Martinsen som bakermester harepus i Klatremus og de andre vennene i Hakkebakkeskogen. Foto: Tom B. Hansen

Fantasia

Klatremus og de andre vennene i Hakkebakkeskogen. Foto: Tom B. Hansen

Om Fantasia

Amatørteateret Fantasia ble dannet i februar 2006. Vi holder til i Porsgrunn, og har pr. i dag 27 aktive medlemmer i alderen 7 til 50 år.

les mer

Kontakt oss

Du kan kontakte oss ved å sende epost til
monicme(a)online.no